HKÜ Türkiye'nin En Büyük Eğitim Fuarına Katıldı

HKÜ Türkiye'nin En Büyük Eğitim Fuarına Katıldı

Tercih Fuarı
Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenen üniversite tercih fuarının en büyük ve en prestijlisi İstanbul’da yapılarak, üniversite adaylarına doğru kariyer ve doğru meslek seçimi için destek sağladı.
Binlerce üniversite adayı ve velilerini bir araya getiren İstanbul Tercih Fuarı‘nda, yeşil ve akıllı kampüs görselli özel tasarımlı standı ile dikkat çeken Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), fuarda birçok üniversitenin standının yanında ilgi odağı oldu.
İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, İstanbul Üniversite Tercih Fuarı’nda aday öğrencilerle buluşan HKÜ standı, HKÜ temsilcilerinin katılımının yanı sıra, HKÜ Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Haluk Kalyoncu ve Rektör Prof. Dr. Tamer Yılmaz katılımıyla gerçekleşti.
REKTÖR YILMAZ’DAN İSTANBUL’DA SEMİNER
Rektör Yılmaz fuara katılımının yanında adayları yakından ilgilendiren  “Proaktif ve İnovatif Üniversitenin Kodları” adlı bir seminer gerçekleştirerek, seminerde doğru meslek seçimi ve doğru kariyer için önemli bilgiler verdi.
İstanbul’da 3 gün süren tercih fuarı, Türkiye genelindeki vakıf ve devlet üniversitelerini bir araya getirerek, üniversite adaylarına ve velilere doğru tercih imkanı sundu. Fuar alanına gelen adaylar ve veliler, temsilciler ile yüz yüze görüşerek; fakülteler, yüksekokullar, bölümler, kontenjanlar, burslar, indirimler, derece bursları, uluslararası değişim programları, yurtdışı eğitim olanakları, çift anadal, yandal, yatay/dikey geçiş vb. konularında detaylı bilgilere ulaşabilme imkanına sahip oldular.
Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ile ziyaretçilerin dikkatini çeken HKÜ, özellikle yeşil ve akıllı kampüsü ile birçok adayın ilgisine tabi oldu. Üniversite adayları HKÜ’nün tek bir binadan oluşmadığı, yeşil ve geniş bir kampüse sahip olmasının ilk görüşte oldukça ilgi çektiğini belirterek, temsilciler ile görüştükten sonra eğitim olanaklarının, burslarının ve imkanlarının da çok cazip olduğunu söylediler.

hasan kalyoncu universitesi logosu