HKÜ Yol Haritası Çiziyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz HKÜ Eğitim Fakültesi Akademisyenleri ve HKÜ Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile “SWOT Analizi” (zayıf – güçlü yönler, fırsatlar, tehditler) için bir araya geldi.

Tüm bölümler, akademisyenler ve idari personel ile düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılarda mevcut durum analizi yapan Rektör Tamer Yılmaz, her görüşe tek tek yer vererek HKÜ için yol haritası çiziyor.

HKÜ Kongre Kültür Merkezi (KKM) ve Sağlık Kültür ve Spor Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantılarda Rektör Yılmaz, tüm akademisyenler ve öğrencilerle tek tek konuşarak görüş ve önerilerini dinledi.

“Sonuç Odaklı Olup, İleriye Yönelik Adımlar Atmalıyız”

HKÜ Eğitim Fakültesi Akademisyenleriyle bir araya gelen Tamer Yılmaz, mevcut durum analizi yapmanın öneminden bahsetti.

Sizler eğitimcisiniz ve yeni nesli yetiştiren sizlersiniz diyerek sözlerine devam eden Yılmaz: “Yeni nesil için yeni şeyler üretmemiz gerekir. Sonuç odaklı olup ileriye yönelik adımlar atmalıyız. Bu nedenle görüşleriniz ve sunacağınız öneriler bizim için çok değerli” dedi.

“Çözümün Bir Parçası Olabilirsiniz”

Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle de toplantıda buluşan Yılmaz: Öğrenci aidiyetini artıran bu toplantıların, öğrenci odaklı bir eğitim öğretimin gereği olarak sürdürüleceğini belirtti. Yılmaz: “Üniversiteyi yönetirken öğrencilerimizin bizi yönlendirmesi, değerlendirmesi çok önemlidir. Bu bilgiler doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizden aldığımız geri dönüşleri kullanarak, yönetim raporlarında bu görüşlerden faydalanacağız” dedi.

Toplantı boyunca bütün görüş ve öneriler not edildi.