Yurt Dışı Yatay Geçiş 2.Yedek Öğrenci Listesi

Kayıt 18 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak olup, eksik evrakla kayıt alınmayacak ve belirtilen süre içerisinde mesai bitimine kadar gelinmediği takdirde mazaret kabul edilmeyecek ve diğer yedeklere geçilecektir.

HASAN KAYONCU ÜNİVERSİTESİ
2017-2018 AKADEMİK GÜZ YARIYILINA
YURT DIŞI (GNO)  KABUL EDİLEN 2. YEDEK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ

AD

SOYAD

BÖLÜM

FAKÜLTE

Mehmet Canbek Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık Eğitim Bilimleri Fakültesi
Esra Memişer Psikoloji İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi
Yakup Kuş İlk ve Acil Yardım Meslek Yüksekokulu
NOT: Makedonya, Bosna-Hersek, Brezilya, Gürcistan, Azarbeycan, Kosova ülkelerinden kabul edilen öğrencilerin başvurusu onaylanan
öğrencilerin beyan ettikleri belgeler kayıt sırasında kabul edilecek olup, başvurdukları üniversiteler ile ve YÖK ( Denlik Birimi) ile yapılan yazışmalar
sonunda beyan edilen belgelerin doğruluğu onaylanmadığı takdirde kayıt işlemleri iptal edilecektir.
Ayrıca başvuru sırasında beyan edilen belgelerin yanlış tespit edilen öğrencilerin de kayıt işlemleri yapılmayacaktır.
Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler
·         Başvuru Formu
·         Öğrenci Belgesi
·         Onaylı not durum belgesi (Transkript)